maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sesonkiruokaa ja silleen


On oikeastaan vähän kliseistä intoilla kesällä kauden tuoreista raaka-aineista – kuinkahan monta kertaa olen vauhkonnut tässäkin blogissa erinäisistä marjoista ja kasviksista? Mutta kun ne nyt vaan ovat niin ihania, ja hetken vain tarjolla!

Kuvassa eräs lemppari, jonka olen löytänyt vasta aikuisiällä: varhaiskaali. Tänään siitä olisi tarkoitus kokata kaalisalaattia Chicling-blogin mainiolla reseptillä. Kannattaa kokeilla.

(Kaalisalaatti saattaa olla myös jonkinlaista katumusharjoitusta viikonlopun jäjiltä, jolloin tuli ryvettyä kolme päivää Ruisrockissa ja elettyä öisillä Hesen juustohampurilaisilla sekä päivittäisillä sipseillä. Paras markkinointikikka aikoihin: kaljateltassa tuopin palauttaessaan sai valita joko kaksi euroa tai kaksi pientä sipsipussia. Kun sipsinystävältä kysytään "rahaa vai sipsejä", oikeita vastauksia on vain yksi.)

(Testasimme sentään sunnuntaina myös Blankon brunssin, joka oli täysin kuulemieni kehujen arvoinen. Plussaa etenkin daim-kakusta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti